Pravi Poklon - Dostava poklona, Isporuka: Beograd, Novi Sad, Niš...Cela Srbija.

English English  |  German Deutsch  |  Italian Italiano  |     Login
 
Kako naručiti cveće?
Internet
Dostavu cveća možete naručiti pomoću naše internet stranice. Ako želite poslati cveće, izaberite jedan od naših buketa, i popunite obrazac za poručivanje. Obavezno upisati vlastite podatke, podatke osobe koja prima cveće, vreme dostave i tekst poruke.
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na komercijala@PraviPoklon.com

E-mail
Možete takođe naručiti cveće po dogovoru. Sve svoje zahteve dostavite na mail: komercijala@PraviPoklon.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama.

Način plaćanja
Plaćanje se vrši kreditnom karticom preko intreneta, PayPal nalogom, Western Union-om, preko računa ili se možemo dogovoriti o nekoj drugoj opciji plaćanja.

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, DinersClub i mnoge druge. Link za uplatu putem kreditne kartice Vam šaljemo putem mail-a. Uplatu vršite na sajtu 2CheckOut-a, koja pruža vrhunsku bezbednost vaših podataka. Bezbedan način online kupovine.

Korisnički podaci vezani za vlasnika kartice su zaštićeni korištenjem SSL protokola sa mogućnošću 128 bitne enkripcije (šifriranje) podataka. (Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korišćenjem algoritma tajnih i javnih ključeva). Autorizacija kartice je proces u kojem sistem 2CheckOut konaktira sa kompjuterskim sistemom u banci koja je izdala karticu, i dobija potvrdu da je plaćanje moguće.

PayPal nalozi su takođe validno sredstvo plaćanja na našem sajtu.

Datum realizacije:
Cveće se dostavlja u roku od 1 radnog dana od momenta porudžbe i izvršenja uplate.Načini plaćanja | Reference | Kontakt | O nama