Naručivanje i plaćanje

Kako naručiti poklon korpu

Internet

Dostavu poklona možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati poklon, izaberite jedan od naših poklon aranžmana na sajtu klikom na njega, kliknite na "KUPUJEM" i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima poklon, vreme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu.

Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na podrska@pravipoklon.com

Email

Možete takođe naručiti poklon emailom. Sve svoje zahteve dostavite na mail: podrska@pravipoklon.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama.


Način plaćanja

Iz inostranstva

Iz zemlje: 

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, American Express, DinersClub i mnoge druge. 

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Plaćanje platnim karticama je obezbeđeno po najnovijim standardima zaštite koja uključuju SSL enkripciju i 3D Secure kao protokole odobrene i podržane od strane svih vodećih provajdera platnih kartica.


Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo poklon aranžman.

Na većini lokacija možemo da dostavimo poklon u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate.

Prilikom poručivanja navedite kada želite da poklon bude dostavljen i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to Vama i primaocu odgovara.